Home 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

WEEK 14 (03 t/m 09 April 2005)

Zondag 03 April 2005 DIEFSTAL
Op 23 September 2002 zag ik op NOVA een programma van de voormalige bewoners van Diego Garcia (Vliegveldcode FJDG) liggend op 7graad18minuutZuid en 72graad24minuutOost een eiland van de Chagos Archipelago eilanden in de Indian Ocean, de Engelse Regering heeft het toen op een akkoordje gegooid met Amerika, vervolgens is de volledige bevolking 2000 man sterk weggehaald van hun eiland (rond 1970) en gedumpt op Mauritius ten zuidoosten van Afrika, en vervolgens hebben de Arrogante Verwaande Racistische Amerikanen een legerbasis van hun eiland gemaakt en tot vandaag de dag mogen de mensen niet naar huis waar ze al eeuwen woonden en hun voorouders al duizenden jaren liggen begraven (als die niet Arrogant geruimd zijn?) ze mogen zelfs niet op andere eilanden in de buurt komen, en nadat de mensen op Mauritius waren gedumpt eisten ze de Engelse nationaliteit en een Engels paspoort wat ze pas 20 jaar later kregen al die tijd lag de Engelse Regering dwars want die vond dat de mensen geen Engelsen waren (dat houdt in dat hun eiland gewoon gestolen verkocht en bezet is door Koloniale dictators) dit gebeurde ook in de slaven koloniale gouden en andere tijden, het schijnt dat sommige achterkleinkinderen in ons tijdperk even grote dieven zijn als hun voorouders uit de slaven koloniale gouden enz tijden. Misschien is dit wel 1 van de redenen waarom de Westerse Wereld steeds meer last krijgt van mensen groeperingen die terroristen worden genoemd, dat niet alleen die paar bommen die zij in de afgelopen jaren hebben laten ontploffen in de Westerse Wereld stellen niks voor vergeleken bij wat Westerse Regeringen al hebben laten vallen overal in de Wereld hierbij vergeleken zijn terroristen heilig net zo als die Mevrouw uit Nijmegen vergeleken bij wat het criminele Regeringen gespuis uit de hel (die zichzelf de eigenaars heer en meester der aarde wanen) al hebben vermoord en uitgeroeid in de afgelopen God weet alleen hoeveel jaren. Maar helaas de arrogante blanken op wie het betrekking heeft zullen dat nooit erkennen vanuit hun superioriteits waanwereld waar ze in leven.

Maandag 04 April 2005 EGOISME
Ik eis van alle Regeringen dat zij gaan samenwerken om er voor te zorgen dat alle 6+ Miljard mensen elke dag kunnen eten, elk mens die geboren wordt heeft automatisch recht op voedsel daar moet geen enkele voorwaarden aan verbonden zijn. Het is ronduit Satanisch om tegen de mens te zeggen jij hebt geen geld dus sterf maar af aan jouw hebben we geen boodschap, alleen wilde beesten springen zo om met mekaar een groepje Hyena's verscheuren het slachtoffer en eten zich moddervet de rest van de groep zal hun worst wezen, zo gedragen vele mensen zich die zichzelf de beschaving noemen democratisch christelijk enz zij vreten zich ook moddervet samen met hun vriendjes in de 3e wereld, en als de armen vechten met mekaar omdat ze honger hebben dan worden ze rebellen communisten guerillas e.d genoemd, is het niet een schande dat wij als volwassenen toestaan dat kinderen in b.v. Indonesie Brazilie Rusland enz enz enz hun lichaam moeten verkopen of verplicht moeten gaan stelen omdat wij te gierig zijn om hun elke dag te eten te geven terwijl wij als Westerse Wereld zo rijk zijn, en dan hebben we ook nog eens het lef om onszelf Christenen te noemen Godskinderen enz ik vraag me af hoe God over ons denkt, misschien hebben de Goden ons weggestuurd (Adam en Eva) uit het Paradijs omdat ze misschien beu van ons werden en ons niet langer wilden dogen misschien waren we bezig om tuig te worden en hadden ze daar geen zin in en misschien is dit wel de reden waarom ze niks van zich laten horen misschien zijn ze wel doodziek van ons mensheid. Als je kijkt naar de ellende op Aarde die al 1000den jaren duurt dan kom je tot de conclusie dat (op wie het betrekking heeft) Regeringen Politici Touwtjestrekkers Machthebbers Elite Rijken Beter-Gesitueerden WereldBank IMF Multinationals Kerken e.d. grote bedriegers zijn want zij leven een riant leven hebben vaak belachelijk hoge salarissen (gestolen van de Belastingbetaler?) zij hebben nooit ergens gebrek aan zij leven als God in Frankrijk. En het zijn deze zelfde types die al door de hele Geschiedenis de mens er onder houden desnoods met al dat enge wapentuig.

Dinsdag 05 April 2005 DICTATORS
Als we kijken naar de Heer Meester en Eigenaar der Aarde die in het Witte Huis verblijven die zijn al 50 jaar de hele Wereld aan het terroriseren met hun Defensieapparaat overal proberen ze binnen te dringen de baas te spelen en de lokale bevolkingen te vertellen hoe ze moeten leven denken handelen enz en willen de mensen niet dan krijgen ze gewoon een lading bommen op hun dak, men wil niet dat Korea Iran e.a. Atoombommen er op na houden maar de Westerse Wereld ligt vol met Atoombommen dat mag dus wel want zij zijn de Eigenaars Heren en Meesters der Aarde want de Blanken mogen altijd alles en dan kun je inderdaad mensen kweken die Terroristen worden genoemd, je kunt je ook afvragen wat is de echte reden dat ze die 2 torens in New york naar beneden hebben gehaald wat zit daar in werkelijkheid achter, is er misschien voordien iets achter de schermen uitgehaald door de Amerikaanse Regering en Geheimdiensten in een b.v. Midden-Oosten land wat ze ons nooit zullen vertellen, terwijl in eigen landen hebben Regeringen Wetboeken en Bijbels die zeggen dat doden niet mag maar zij zijn vaak zelf de grootste moordenaars die er rondlopen, in eigen land komt een verdachte voor de rechter en krijgt een eerlijk proces maar in andere landen wordt de verdachte vaak gewoon vermoord door b.v Geheimediensten en ander gespuis die een enkeltje naar de Hel verdienen de verdachte die ziet nooit een rechter of advocaat hij of zij krijgt nooit een eerlijk proces. En het is inderdaad een feit dat de meeste Regeringen er geheimagenten op na houden die misschien inderdaad overal in de Wereld achter de schermen de beest uithangen daar zijn de Tbs-patienten waarschijnlijk heilig bij wat zij hebben gedaan stelt niet veel voor vergeleken bij wat Regeringen en geheimediensten lopen uit te spoken achter de schermen en als de Paus doodgaat dan staan ze allemaal schijnheilig en huichelachtig te bidden ik vraag me ook regelmatig af tot wie bidden deze Farizeeers eigenlijk God? of hun eigen Duivel die denkt dat hij God is?

Woensdag 06 April 2005 STAATSVIJANDEN
We leven in een omgedraaide Wereld want mensen die bij b.v.Greenpeace werken en ook hun donateurs en symphatisanten die worden (denk ik) in de gaten gehouden door Geheime diensten in opdracht van hun Regeringen, en dat is toch bezopen want wat willen wij mensen we willen een schoon milieu b.v schoon drinkwater fris gras voedzaamrijke zuurstof e.d. en dan wordt je bestempeld als staatsgevaarlijk men houdt ons misschien inderdaad in de gaten, het is aannemelijk om te zeggen dat de mensen die bij Greenpeace werken daar heeft men waarschijnlijk een dossier van aangelegd hun telefoongesprekken worden afgetapt hun Emails worden gelezen hun brieven worden open gemaakt als ze op straat zijn of in een gebouw in gesprek met een ander dan wordt er meegeluisterd, overal in de Wereld zitten mensen opgesloten en worden gemarteld of vermoord en waarom omdat ze hun mening hebben gegeven of ze kwamen op voor de armen van hun land en de Regeringen die dit doen spelen mooi weer in de Verenigde Naties waar ze lid van zijn en praten over ons welzijn? alsof ze zonen van moeder Theresa zijn terwijl hun eigen volk behandelen ze als oud vuil en onze eigen Regeringen die ook lid zijn van de V.N vinden dit prima, als ik de grote baas was geweest bij de V.N. dan had ik deze Criminele Regeringen eruit getrapt kom maar terug als je fatsoenlijk weet om te springen met je eigen volk en nu wegwezen smerig gajes, en de mensen die opkomen voor de Politieke Gevangenen zoals Amnesty International die staan waarschijnlijk ook geregistreerd bij de Geheime en Veiligheidsdiensten, waarschijnlijk ook de mensen van de Vredesbewegingen die geen oorlogen meer willen die willen dat Regeringen en Soldaten thuis blijven zodat er een zee van vrede komt op Aarde, Regeringen zouden juist organisaties zoals Greenpeace Amnesty International Vredesbewegingen enz moeten helpen ook financieel i.p.v. hun te registreren alsof ze staatsvijand nummer 1 zijn. Maar nu kom ik ook bij u als bezoeker u leest dit stukje en bent het er misschien mee eens maar als u een kiezer mocht zijn dan houdt u mij voor de gek want juist u zet mensen neer door op hun te stemmen die me gaan beschouwen als staatsgevaarlijk dus u vindt het ook prima als men straks b.v. mijn email gaat lezen of als ik straks door de stad fiets dat een autootje van een Geheime en of Veiligheidsdienst achter mij rijdt om te kijken waar ik heen ga en met wie ik straks sta te praten u vind het prima als men meeluistert als ik misschien toevallig met u bel. Als mijn Homepage een succes mocht worden dan wordt er ook van mij een dossier aangelegd en wat wil ik een schoon milieu ik wil dat alle 6 miljard mensen elke dag te eten hebben ik wil dat alle oorlogen stoppen ik wil dat alle grondstoffen en mineralen eerlijk worden verdeeld over alle 6 Miljard wereldburgers ook zij die geen of weinig geld hebben, maar heel bedroevend wordt je dan door vele Regeringen beschouwd als staatsgevaarlijk is dat niet bezopen?

Donderdag 07 April 2005 RACISME
Als een man met een huidskleur een vrouw verkracht en vermoord zoals toen gebeurde in Turkije dan eisen we levenslang en als hij na een paar jaar wordt vrijgelaten dan zijn we woest kwaad en eisen dat hij weer wordt opgesloten hetgeen ook gebeurt is, daarom eis ik dat ook de Nederlander die een vrouw verkracht en vermoord levenslang krijgt en niet na b.v. 3 jaar vrijkomt wegens goed gedrag. De man met een huidskleur willen we goed te grazen nemen en de blanke man wordt over zijn bolletje gestreken en dat is volgens mij toch een vorm van racisme. Als we eisen dat een man met een huidskleur levenslang wordt opgesloten dan moeten we dat ook eisen voor de man zonder huidskleur want hij is niet onder en boven de wet.
Daarnaast geloof ik erin dat als je iemand vermoordt (behalve een passionele moord) dan moet je levenslang krijgen waarom? heel simpel, als men de dader over 3 jaar vrijlaat wegens goed gedrag? dan is er niemand van de Regering Justitie Hulpverleners en Advocaten die naar het graf gaan het slachtoffer opgraven en tegen haar zeggen: "zo we hebben de dader vrijgelaten nu mag u ook naar huis", nee het slachtoffer heeft levenslang dus is het niet meer dan eerlijk dat de dader ook levenslang krijgt, ons probleem is dat we na enkele jaren medelijden krijgen met de dader terwijl het slachtoffer zijn we allang weer vergeten alsof die nergens recht op had een soort van achteraf in het gezicht spugen we weten waarschijnlijk niet eens meer waar zij ligt begraven. Ik geloof erin dat als je hele lichte straffen uitdeelt dan kweek je mensen die kunnen gaan denken he handig ik kom er makkelijk vanaf en misschien zullen ze daarom die misdaad veel sneller gaan plegen.

Zaterdag 09 April 2005 CONTRAST
Gisteren is de Paus begraven en je zag God weet hoeveel mensen afscheid nemen en ze waren zeer bedroefd, maar ik zit me altijd af te vragen wat hebben mensen toch met kerken en hun leiders, je hoort regelmatig mensen zeggen; "ik ben katholiek of adventist of gereformeerd maar de meeste van deze mensen gaan straks weer op oorlogzuchtige Regeringen stemmen of ze proberen zoveel mogelijk materialisme te verzamelen dat niet alleen vele kerk en of gelovigen piekeren er niet over om elke maand 10% van hun inkomen weg te schenken aan b.v. arme kinderen ergens anders in de wereld en dat staat in contrast met wat God aan ons vraagt "Gij zult niet doden" of "Geef mijn kinderen te eten". En de vraag is ook wat willen al deze mensen toch in Godsnaam je ziet het ook vaak bij verkiezingen dan staat de massa vaak te juichen en te schreeuwen terwijl hun gezonde verstand hun steeds zegt het heeft geen zin wat je doet want je bent arm geboren leeft arm en zult arm sterven het maakt niet uit op wie je stemt je blijft toch arm en 4 jaar later tijdens de volgende verkiezing zijn ze nog even arm als 4 jaar eerder misschien is het hoop die hun op de been houdt. De mensen in tropische landen zijn heel religieus en dat komt door het kolonialisme het is ze honderden jaren ingepeperd dat er een grote blanke God bestaat die jouw gaat helpen maar de grote vraag is wanneer in dit leven of pas over 10 levens of misschien zelfs wel nooit, misschien is het geloof en de kerken wel een groot bedrog om de massa er onder te houden want als ze allemaal levenslang of 10 levens gaan zitten wachten op God die misschien nooit komt dan kunnen de rijken inderdaad de massa levenslang uit buiten zich rijk vreten de baas spelen en leven als God in Frankrijk. En waar halen mensen toch iedere keer die stelling vandaan dat Jezus en God perse blank zijn? Er loopt een handje vol blanken rond op Aarde terwijl er 5 miljard niet blanken zijn dus waarom moeten zij altijd perse blank zijn? in praktisch alle bijbelse speelfilms zijn het altijd de blanken die voor God Jezus Mozes enz spelen raar maar waar.

Home 1 2 3 (4) 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22