Home 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

WEEK 15 (10 t/m 16 April 2005)

Zondag 10 April 2005 ZWARTE KRACHT
Af en toe stopt iemand een reclamefolder in onze brievenbus die onze problemen wil oplossen de persoon biedt zich aan uiteraard tegen betaling om uw b.v. geliefde terug te halen zodat u weer gelukkig wordt, u zult zeggen dat is nep daar trap ik niet in maar dat zegt u omdat u als rasechte Nederlander niet in de Geestelijke Wereld gelooft maar omdat u niet gelooft wil niet zeggen dat hij niet bestaat, wat deze mediums doen berust vaak op zwarte kracht hij of zij gaat achter de schermen uw ex-geliefde bewerken en die gaat denken wat ben ik toch dom om hem of haar te verlaten ik ga terug en u sluit dolgelukkig de persoon in uw armen, maar u houdt zich ook bezig met zwarte kracht want u laat via via achter de schermen uw ex bewerken zodat hij of zij denkt ik hou nog van hem of haar en dit zou best wel eens de oorzaak kunnen zijn waarom uw ex er vandoor gegaan is omdat ze u misschien manipulatief vond zonder u af te vragen wat wil mijn partner wat maakt hem of haar gelukkig, u zult zeggen hoe kan iemand nou achter de schermen een ander beinvloeden nou vroeger heb ik een Nederlandse vrouw gekend en die zei tegen mij: "Ik kan jouw alles laten doen wat ik wil en je hebt niks in de gaten je denkt constant het zijn mijn gedachten ik denk zo", of deze vrouw wel of niet de waarheid sprak dat weet ik niet maar stel dat ze dat wel kan dan is het theoretisch logisch om aan te nemen dat er waarschijnlijk nog meer mensen rondlopen die dit kunnen en sommige negatievelingen zullen het ook doen omdat ze anders hun zin niet kunnen krijgen bij u en u heeft niks in de gaten. In Suriname gebeurt dit regelmatig en als u mij niet gelooft vraagt u het maar aan een oudere Surinamer als u die kent of mocht tegen komen b.v. op straat: "klopt het dat een ander b.v. een medium mijn ex achter de schermen kan beinvloeden zodat hij of zij gaat denken ik hou nog van hem of haar", er is echt meer tussen Hemel en aarde zowel goed als slecht.

Maandag 11 April 2005 SCHANDE
Wat ik een schande vind is het feit dat als Surinamers die in Nederland wonen naar Suriname willen voor b.v Vakantie dan moeten ze hier in Nederland een Visa en of Toeristenvergunning gaan aanvragen om te mogen rondlopen in hun eigen land waar ze zijn geboren en groot geworden en als ze eenmaal in Suriname zijn dan moeten ze ook nog eens naar de Vreemdelingen Politie om te registreren en als ze langer willen blijven dan moeten ze toestemming gaan vragen, ik vind het een diepe schande van welke Regering dan ook, vele Surinamers zijn toen 30 jaar geleden naar Nederland gekomen vanwege omstandigheden, in een b.v volgend leven zullen ze dat waarschijnlijk niet meer doen maar ze zitten als het ware vast in Nederland vanwege hun kinderen en ook kleinkinderen die hier geboren zijn terwijl ze misschien dolgraag weer in Suriname zouden willen wonen en dat lijkt me voor hun al heel verdrietig dat het niet kan en als ze af en toe naar huis willen dan worden ze behandeld als vreemdelingen alsof ze in Hongarije geboren zijn. Nederland en Suriname zijn al honderden jaren verbonden met mekaar en nu behandelen we mekaar als totale vreemdelingen, ik zou het prettig vinden als beide Regeringen het zo konden regelen dat zowel de Surinamers als de Nederlanders vrij kunnen reizen tussen mekaars landen ze mogen in mekaars landen op vakantie gaan zaken doen wonen werken verblijven enz zonder enige vorm van wettelijke restricties gewoon omdat beiden landen vrienden zijn en die behandelen mekaar niet als vreemden. Wat ook heel menselijk zou zijn is dat de Surinaamse oudjes in Suriname van de Nederlandse Regering een A.O.W. krijgen omdat deze mensen vroeger voor 1975 op Nederlands grondgebied zijn geboren met de Nederlandse nationaliteit en in het bezit van een Nederlands paspoort, wij als Nederland laten ex-Nederlanders in Suriname nu op oudere leeftijd creperen, er zijn genoeg Nederlandse oudjes die hun laatste dagen in b.v. Miami of b.v. Melbourne wonen die krijgen gewoon hun A.O.W. opgestuurd terwijl de ex-Nederlanders in Suriname kunnen op hun ouwe dag het rambam genieten. Kom op beiden Regeringen help de oudjes in Suriname want ze zijn vaak straatarm en moeten elke dag krabben om rond te komen.

Dinsdag 12 April 2005 DRUGKOERIERS
Als we kijken naar Nederlandse Drugdealers die rommelen met verdovende middelen in b.v. Marokko ze mogen in Nederland hun straf uit zitten tenminste want zodra ze in Nederland arriveren worden ze meestal vrijgelaten, ik neem aan dat de Nederlandse en Marokkaanse Regeringen om de tafel hebben gezeten om een verdrag op te stellen dat de dealer in Nederland zijn straf mag uitzitten maar als hij wordt vrij gelaten dan pleegt de Nederlandse Regering contractbreuk.
Als een Nederlander in een ander land wordt gepakt dan zal zijn Regering onmiddelijk stappen ondernemen om hem vrij te krijgen en als hij op Schiphol arriveert dan wordt hij vaak opgewacht door de pers en media alsof hij een Wereldverbeteraar is en als hij in zijn eigen straat arriveert dan staan de bewoners meestal te juichen waarom? simpel Racisme, we kunnen het niet verdragen dat de niet-blanken en blanke hebben opgesloten zolang de blanken (de eigenaars der Aarde?) een niet-blanke opsluit dan kijkt iedereen de andere kant uit maar gaan de niet-blanken een blanke opsluiten dan is Leiden in last, want waar halen de niet-blanken in Godsnaam de gore moed vandaan om een blanke op te sluiten weten de niet-blanken na al die 100den jaren dan nog steeds niet dat de blanken eigenaars heren en meesters van de Aarde zijn en hij eeuwig onze slaaf blijft. En we hoeven geen medelijden te hebben met een dealer want die weet haarscherp waar hij mee bezig is als hij op Schiphol in het vliegtuig stapt op weg naar b.v. Marokko Suriname China enz dan weet hij allang als ik gepakt wordt dan stoppen ze me God weet hoeveel jaren in een varkenshok die ze daar gevangenis noemen hij neemt het risico of denkt arrogant mij pakken ze niet of ik ben slimmer dan die lui die nu achter de tralies zitten maar ook hij wordt vroeg of laat gepakt en dan gaat iedereen inclusief de Regering zielig lopen doen alsof hij de zoon is van moeder Theresa.

Woensdag 13 April 2005 VOLKS M.E.
Wat dacht u van een Volks-ME. Als er ergens in het land een bijeenkomst is op straat zoals b.v. van de FNV in Amsterdam met hun leden dan ziet het blauw van de Terminators die in de aanslag staan en waarom de mensen zijn bezig met Democratie maar vele Regeringen zeggen volgens mijn visie via een achterdeur tegen het volk:"ga niet te ver met je Democratie anders pakken we je", en als je Tv kijkt zie je dat dat ook gebeurt, overal in de Wereld worden de burgers volledig in mekaar geschopt en sommige van deze Terminators slaan en schoppen zo hard dat je tot de conclusie komt dat ze er Satanisch van genieten om de burgers af te slachten en zij worden nooit veroordeeld wegens zware mishandeling en eventuele moord op een burger want zij staan aan de kant van de wet? Nu zullen de Nederlandse Terminators geen zware mishandeling plegen maar ze staan er wel compleet met wapens traangas stokken schilden honden paarden spuitwagens enz en ik vind dat een bedreiging aan mijn adres als ik daar zou staan omdat ik dacht Nederland is een Democratisch land waar je je mening mag uiten daarom wil ik een Volks-ME want als de Staats-ME op ons af komt rennen dan zullen ze worden tegen gehouden door onze Volks-ME zodat wij burgers door kunnen gaan met onze mening uiten in het Democratische? land dat Nederland heet. Tot besluit alle Terminators waar ook ter Wereld laten hun valse honden burgers bijten en dat hoort niet een hond hoort geen burgers te bijten want een hond is een wezen die lager staat dan de mens, er zijn in Nederland 2 soort mensen die allebei hun hond opdracht geven om de burger te bijten dat zijn de StaatsTerminators en de mensen met een criminele inslag, dus in wezen zit er geen verschil in het karakter van beiden ze hebben dezelfde mentaliteit alleen door dat de Terminators aan de kant van de wet? staan komen ze er legaal mee weg terwijl die andere groep wordt door de rechter veroordeeld wegens mishandeling van die andere burger, een beetje vreemd de ene is legaal bezig en de andere illegaal, stelen is toch stelen of niet?

Donderdag 14 April 2005 SPITSVERKEER
Dagelijks staan de snelwegen vol met b.v. spitsverkeer tussen laten we zeggen 06.00 - 09.00 en 16.00 - 19.00 uur en er komen steeds meer voertuigen bij met gevolg dat men jaarlijks miljoenen misschien wel miljarden moet uitgeven aan onderhoud reparaties verbreding en of het aanleggen van complete nieuwe wegen. Een oplossing zou kunnen zijn dat de Regering aan het gehele Nederlandse bedrijfsleven zowel staats als commercieel vraagt probeer eerst zoveel mogelijk personeel uit de eigen woonplaats in dienst te nemen en als het echt niet anders kan dan pas iemand uit een andere stad, want nu heb je het rare dat b.v. s'morgens rijden automobilisten van b.v. Apeldoorn naar Zutphen om te werken en tegelijkertijd rijden automobilisten van Zutphen naar Apeldoorn om te werken maar als ze allebei in eigen stad zouden werken heb je b.v. 10 misschien wel zelfs 50% minder auto's op de weg in die zin lossen de files misschien vanzelf op en het kost de Regering geen cent laat staan miljoenen. Een tweede oplossing zou kunnen zijn dat de Regering aan de bevolking vraagt als u auto reisje niet echt nodig is wacht tot na de spits want dat scheelt misschien nog eens 10% minder auto's in de files. Een derde oplossing zou kunnen zijn dat de Regering een systeem instelt op vrijwillige basis dat mensen waarvan hun achternaam begint van A tot E die laten op Maandag hun auto thuis, de mensen waarvan de achternaam begint van F tot J die laten op Dinsdag hun auto thuis staan van K tot O op Woensdag van P tot T op Donderdag en op Vrijdag van U tot Z want dit systeem zorgt er misschien voor dat er nog eens 10% minder auto's in de files staan dus nu samen al 30% en op Zaterdag en Zondag mag iedereen op de weg want dan is er niet veel woon-werk verkeer.

Vrijdag 15 April 2005 ACHTERUITGANG
Met vooruitgang wordt door de huidige mensheid bedoeld meer rijkdom weelde omzet winsten enz maar in wezen is dat funest want we zijn de Aarde aan het kanabaliseren en leeg te roven om ons ego´sme te bevredigen. Als we kijken naar de bekende kiosken die liggen afgeladen met tijdschriften en kranten vaak een hele stapel van het zelfde blad maar na een week of aan het eind van de maand wordt de niet verkochte afgevoerd en jaarlijks op wereldbasis is dat een berg papier waar je beroerd van wordt dus jaarlijks worden er waarschijnlijk miljoenen bomen onnodig omgehakt en dan heb ik het nog niet over de misschien wel miljoenen liters allerlei kleuren chemische inkten bestemd voor de reclameblaadjes die vrij gauw in de vuilnisbak eindigen, de boekwinkels groothandels importeurs fabrikanten gooien jaarlijks wereldwijd miljoenen misschien zelfs wel miljarden boeken weg. In Brazilie worden grote delen oerwoud omgehakt om runderen te laten grazen voor onze hamburgers maar als die hamburger niet binnen 5 minuut verkocht is dan wordt hij weggegooid volkomen bezopen dit is het toppunt van verspillen. Mijn computerbeeldbuis gaat vandaag of morgen kapot dan floept hij uit als een lamp en dat is de voeding zei de winkelier maar hij zei ook het is goedkoper om een nieuwe beeldbuis te gaan kopen want repareren is vaak duurder dus in wezen moeten wij straks een goed apparaat weggooien omdat nieuwkoop goedkoper is dan repareren dat geld ook voor onze Tv en andere elektrische producten, stel het geluid van uw Tv valt weg dat is vaak een draadje opnieuw solderen maar de rekening kan best wel eens 200 Euro kosten of 440 gulden en als u TV al b.v. 5 jaar oud is kunt u beter een nieuwe kopen dus in wezen moet u een goede TV wegdoen omdat repareren te duur is dat is toch geschift of niet laat de Regering dit maar is gaan aanpakken want dit is ook milieuvervuiling.

Zaterdag 16 April 2005 ROOFBOUW
In onze wereld zijn er 2 opties of een huis kopen of huren zij die kunnen kopen hebben geluk en zij die moeten huren zijn de L-L als u begrijpt wat ik bedoel zij zullen levenslang huur moeten betalen ook al is dat huis na 30 jaar afgelost plus dat de huur 30 jaar later schreeuwend duur is dus de Woningbouwbedrijven worden stinkend rijk maar dan ook echt rijk dan praten we over miljarden en dat was ook te zien op Tv pas geleden, wat mooi zou zijn is het volgende idee: U gaat in een nieuw huis wonen en gaat elke maand gewoon huur betalen en nu praat ik even over de kale huur dus de Bouwkosten van het huis toen het werd opgeleverd en als u na b.v. 35 jaar zoveel huur betaald heeft die de bouwkosten dekken dan wordt het huis automatisch uw eigendom zou dat niet mooi zijn of als u na 35 jaar de bouwkosten heeft betaald dan mag u de rest van uw leven gratis wonen in het huis het wordt dus niet uw eigendom want als u heengaat krijgt een ander stel uw huis, vroeger heb ik eens geschreven aan de directeur van mijn woningbouw maar hij stuurde een brief terug met als antwoord een huurhuis is nooit afgelost en we hebben geld nodig om nieuwe huizen te bouwen en toen dacht ik en wie gaan in die nieuwe huizen wonen inderdaad de carrierrejagers yuppies en tweeverdieners totdat ze over 5 jaar een huis kopen want wij krijgen dat huis niet want dat is gewoon veels te duur voor ons zelfs met huursubsidie redden we het niet, als een huurhuis nooit afgelost wordt dan zal toch niemand noch een huis kopen of wel, na 35 jaar heeft u uw huis afgelost en u denkt hoera nooit meer huur betalen, mooi wel zegt de bank u moet levenslang aflossen want wij hebben onkosten en geld nodig om nieuwe leningen? te verstrekken wat een kolder, dat niet alleen we krijgen de laatste jaren steeds vaker te horen dat we nog kleiner en dichter op mekaar moeten gaan wonen want er is geen ruimte meer in Nederland maar de arrogante heren die ons dit vertellen brengen dit niet in praktijk in hun eigen leven zij wonen zelf vaak heel riant en ruim want voor hun is er altijd ruimte zat in Nederland. Wat ook vaak gebeurt een woningbouw besluit om een oude flat af te breken de bewoners worden vaak gedumpt ergens anders in de stad in inderdaad weer oude huizen flats e.d. want de nieuwe huizen in hun oude straat daar mogen ze niet meer gaan wonen die zijn bestemd voor de beter-gesitueerde, terugkeren naar je oude straat ik heb er nog nooit van gehoord, zou het niet leuk zijn u komt weer op nummer 23 te wonen op dezelfde plek in de straat met dezelfde boom voor uw deur.

Home 1 2 3 4 (5) 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22